Recreanten

BC Phido kent ook een actieve groep recreanten, mensen die spelen voor hun plezier en niet persé aan de competitie willen meedoen. Iedere woensdagavond is er voor hen een training onder leiding van een gecertificeerd trainer. Daarnaast is er de mogelijkheid om vrij te spelen op woensdagavond, vrijdagavond en zondagmorgen. 

Ben je op zoek naar wat meer uitdaging en lijkt het je leuk om competitie te spelen? Dan is ook dit mogelijk binnen Phido. Naast de reguliere competitie is er ook een recreantencompetitie, er worden dan zowel thuis,- als uitwedstrijden gespeeld tegen andere recreantenteams uit de omgeving. 

Trainen en competitie

Woensdag (trainen)

Locatie: KBC Wehl
Trainer: Ruud Bremmer 
Training 19.00– 20.00 uur 

Aansluitend op de training kan er vrij worden gespeeld (2 banen)

We trainen op deze avond van september t/m maart onder leiding van een trainer, hierna gaan we over op de clubkampioenschappen, toernooitjes en vrijspelen op deze avond.

Vrijdag (competitie en vrijspelen)

Locatie: Topsporthal Doetinchem
Vrij spelen kan vanaf 20:00 uur, zie het speelschema '19-'20 voor de actuele eindtijd en beschikbaarheid. Na de jeugdtraining komen er minimaal 2 banen beschikbaar voor vrij spelen. De overige banen komen beschikbaar ten gunste van de competitieteams. In overleg kan hiervan worden afgeweken. 

Zondag (competitie en vrijspelen)

Locatie: Topsporthal Doetinchem
Vrij spelen kan vanaf 10.00 uur, zie speelschema '19-'20 voor de actuele eindtijd en beschikbaarheid. Er zijn minimaal 2 banen beschikbaar voor vrij spelen. De overige banen komen beschikbaar ten gunste van de competitieteams, die starten om 09:30. In overleg kan hiervan worden afgeweken. 

Competitieteams 2020-2021

Phido R1 

Y-klasse

Cyriel Splithof
Irene Enzerink
Patricia v/d Linde
Nico Splithof
Toon Dal