Jeugd 


Binnen onze vereniging is een fanatieke club jeugd actief. Met veel plezier brengen wij de jongere en oudere jeugd de basis van badminton bij zodat zij kunnen doorgroeien tot goede senior spelers in de toekomst, dit alles onder leiding van een gecertificeerd trainer. 

Naast trainingen en competitie worden er regelmatig activiteiten voor de jeugd georganiseerd, er is dus genoeg te beleven bij BC Phido. 

Trainen en competitie

Woensdag (trainen)

Locatie: KBC Wehl
Trainingsgroep 1 & 2: 18:00 - 19:00
Trainer: Ruud

September t/m maart.

Vrijdag (trainen)

Locatie: Topsporthal Doetinchem
Trainingsgroep 1: 18:00 - 19:00
Trainingsgroep 2: 19:00 - 20:00
Trainer: Eddy 

Zondag (competitie)

Locatie: Topsporthal Doetinchem
Thuis-speeltijden: 09:30 - 12:00

Competitieteams 2020-2021

Jeugdteam 1 (U16)
Mirjam Hoekstra
Iris ter Horst
Indy Boersbroek
Anouk Wolsheumer
Tessa Jacobs
Marijn Wichers
Quirino Nijland

Jeugdteam 2 (U16)
Chantal Spaan
Daniƫla Sluis
Elsa Gerritsen
Dylan Hamers
Twan Depenbrock
Bram de Jong

Jeugdteam 3 (Opstap)
Iris Rietman
Danique Spaan
Dianne Hoekstra
Maura Boersbroek

Activiteiten

Tijdens het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, een oliebollentoernooi en het jeugdkamp. Dit laatste is favoriet onder onze jeugdleden. 

Daarnaast zullen de trainingen rond de feestdagen anders worden ingevuld. Zo zullen er andere vormen van badminton worden gespeeld en zorgen spelactiviteiten voor een leuke afwisseling op de reguliere trainingen. De activiteiten zullen worden gecommuniceerd via de mail en de jaarplanner.  

Externe toernooien

In de regio worden diverse toernooien georganiseerd. Voor meer informatie over het spelen van toernooien kun je contact opnemen met jcphido@gmail.com of kijk op de site van Badminton Nederland om te zien welke toernooien er worden aangeboden. Het deelnemen aan toernooien is op eigen gelegenheid, maar wordt zeker aangemoedigd door de vereniging om wedstrijdervaring op te doen.